fbpx

eee gee – Roskilde Festival 2022

Foto: PR
Venue: Countdown
Dato: Mandag den 27. juni

eee gee havde alle odds imod sig, da hun trodsede den massive mængde af regn, og stillede sig op på Countdown mandag aften. Koncerten blev unægteligt negativt påvirket af den kolde vejrsituation, og eee gee måtte levere sit show foran en langt mindre crowd end hun ellers kunne have forventet. Det var dog stadig godt at se den fremadstormende sangerinde, som underholdt sit trofaste publikum med fængende pop-musik. En simpel koncert, hvor der ikke skete særlig meget på scenen eller blev sagt det helt store, men som kunne have været helt perfekt til en solrig sommeraften.

3/5 stjerner

Det er med et stort ‘desværre’ i stemmen, at eee gees koncert på Roskilde Festival trækkes ned i karakter. For hun er netop en artist…

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com