fbpx

FORPREMIERE: Se den stemningsfyldte animations-video til RAES’ nyeste single

Foto: Mads Jørgensen (Pressebillede)

RAES er startet forfra og har revet pløkkerne op i forhold til sin sangskrivning og sit udtryk. I morgen udkommer han med den sommerlige ørehænger “Love Somebody”, som får sit følgeskab med en udtryksfuld animeret musikvideo. Vi holder forpremiere på musikvideoen her

RAES er indbegrebet af en kunstner, der aldrig har ligget på den lade side med musikken. Den 22-årige østjyde, der også kendes under sit borgerlige navn Rasmus Lampon, har dyrket musikken siden han var 6 år gammel, og har i sin unge alder allerede både opnået at få en pladekontrakt og bryde med den igen. Den unge popsanger nåede på sine allerede udgivne singler høje streamingtal, ikke mindst på grund af sin evne til at fortælle historier i sine genkendelige og velskrevne popmelodier, der drager paralleller til Red Orange County, Khalid og Role Model.

Efter bruddet med pladeselskabet, blev det til et års pause – lukket ind på et værelse fyldt med post-it notes – og nu er RAES nu igen klar til at vise sin nye side frem for alle fans og lyttere. I morgen udkommer altså “Love Somebody” – en feel-good pop-basker med højt tempo, og sommerlige stemninger. Musikvideoen, som du kan se lige her under, foregår til gengæld efter mørkets frembrud i et animeret univers. Hele handlingen udspiller sig inde i et tv, der skal symbolisere en indkapsling af RAES’ egen verden og hvordan det hele startede. Sangeren beskriver selv musikvideoen her:

Det var mit første tv, og jeg har siden hen fordybet mig i Disney og animationsuniverset i min egen kreativitet. Jeg har altid været opfindsom og elsket den kreative branche. Jeg har gerne villet lave videoer og spille skuespil, hvilket også har skabt idéen til denne musikvideo, da jeg håber, det kan blive en realitet en dag med ægte skuespil.

Se forpremieren på musikvideoen til “Love Somebody” lige her:

Tags:
,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com