fbpx

Lucky Lo – Roskilde Festival 2022

Foto: Simon Zahrtmann (Pressebillede)
Venue: Rising
Dato: Mandag den 27. juni

Et aktiveret publikum, masser af nærvær og god energi måttes siges at være nøgleordene til Lucky Los koncert under årets Roskilde Festival. Alle elementer som var med til at gøre koncerten til en god oplevelse.

4/5 Stjerner

I bagende solskin myldrede flere og flere mennesker ind på plænen foran Rising scenen, hvor en godt sjat folk allerede befandt sig med øl i hånden. Luften fyldt med munter sludren og glade dage. Da klokken nærmede sig koncerttidspunktet indtog bandet scenen, hvorefter publikum med det samme begyndte at huje, og det var tydeligt, at der var masser af forventningsglæde. Kort efter kom Lucky Lo løbende og stillede sig på midten af scenen med armene i vejret og et bredt smil, og denne gang blev der hujet endnu mere. Lucky Los brede smil var et klart tegn på at hun var glad for at se publikum, og de hende. De glade råb og den begyndende musik måtte siges at have virket tiltrækkende, for menneskemængden blev ved med at strømme til indtil plænen var helt fuld.

Elementer som virkelig fik musikken til at skinne var Lucky Los meget smittende humør. Et humør som kunne mærkes selv på bagerste række. Foruden en masse godt humør udgjorde de mange instrumentale mellemspil og soloer, som alle medførte groovy dansen fra artistens side, også en stor del af koncertens helhedsudtryk, hvilket skabte masser af god energi – hos publikum såvel som musikere. Dog var det først i sidste halvdel af koncerten, at Lucky Lo virkelig fik skovlen under publikum, og fangede alles interesse. Her var det specielt hendes hit “Supercarry”, der strålede igennem. Som optakt til sangen talte hun om, at man gerne måtte finde en dansepartner og gøre plads til at man kunne bevæge sig. Så snart hun sangens omkvæd røg over hendes læber, begyndte hun sammen fire dansere at danse nummerets koreografi, og ud fra publikums hurtige tilslutning, var det sikkert at de allerede kendte til den. Til slut i sangen gav Lucky Lo anledning til, at tilskuerne skulle synge omkvædets tekst, hvilket blev modtaget med begejstring og alle sang med uden tøven. Samme finte afprøvede hun endnu engang henimod slutningen af koncerten, men denne gang var publikum dog mere tøvende. Dog endte de fleste alligevel med at synge med på melodien.

Overordnet set var koncerten en rigtig fin oplevelse. Lucky Los glade væsen og store nærvær var tydelig at føle. Hun henvendte sig generelt meget til publikum og en ting hun i den grad lykkedes med, var, at få aktiveret publikum på en sådan måde, at man af flere gange fik følelsen af, at være en del af et stort fællesskab.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com