fbpx

Senso – Roskilde Festival 2022

Foto: PR
Venue: Rising
Dato: Mandag den 27. juni

Senso leverede en eksplosiv og dansevenlig koncert for et halvtræt publikum en sen aften på Rising scenen.

4/5 stjerner

Regnen havde skyllet ned over Roskilde, og mudderet, som er en fast del af ‘Orange Feeling’, havde indtruffet under de flestes gummistøvler. Selvom stormbruddet akkurat var stilnet af, var der samlet en del mennesker foran Rising-scenen.

Senso trådte ind på de mørke brædder, og bandet virkede ikke til at være synderligt påvirket af, at for få minutter siden var scenen tæt på at skylle og blæse væk. Det otte-personers store band fyldte rummet godt ud, før forsangeren Jens Konrad overtog de mørke brædder med stor selvtillid og selvsikkerhed.

Bandet var udmærket klar over, at de lukkede Rising-scenen af på Roskildes anden musikdag, og de startede derfor en dansefest fra først nummer. Tempoet på deres generelt dansevenlige sange var sat en tand op, og instrumenter lød det ekstra rocket. Det gav en stærk musikalsk energi, som mindede om en koffeinlignende effekt hos publikummet.

Koncerten føltes som en god kop kaffe efter en lang Roskilde morgen, og det tog derfor et stykke tid, før at publikummet fuldstændig hengav sig. Det virkede lidt som, at de flestes engagement var skyllet væk med regnen, og de derfor mest stod der af pligt. Som koncerten udviklede sig, skete der dog et skred i den ellers lidt matte stemning hos de fremmødte. Flere og flere forsøgte at danse de våde klæder tørre, som musikken også lagde op til. Energien som udstrålede fra scenen blev mere og mere afspejlet hos de fremmødte, og det hævede den generelle stemning.

Forsangeren Jens Konrads ben stod ikke stille på et tidspunkt i løbet af koncerten. Ved hvert nummer som bragede igennem højtalerne, skete der en

kæmpe energiforløsning, som havde publikummet som modtager. De våde festivalgæster var dog lidt langsomme i optrækket, og havde svært ved at

følge med, selvom Jens Konrad gjorder det bedste, han kunne. Han sprang rundt på scenen, og fyldte den lille plads, der var tilbage. Hans band, som bestod af otte musikere, havde dog ikke samme energi som ham. Igennem det meste af koncerten føltes det som, at forsangeren Jens Konrad forsøgte at hive en stemning op i blandt publikum og band. De sidstnævnte kom desværre ikke ud af deres introverte performance, hvilket gjorde, at koncerten ikke kom det sidste stykke ud over scenekanten.

Selvom der manglede den sidste gnist, gav Senso en eksplosiv og kraftfuld koncert. Den blev dog mest båret af forsangeren Jens Konrad, som gav en fantastisk performance hele vejen igennem.

Isabell Larsen-Thomsen
26675@dmjx.dk