fbpx
UHØRT annoncering_Erling Brodersen

UHØRT Festival tilføjer de første 12 navne til programmet

Foto: Erling Brodersen (pressebillede)

Vækstlagsfestivalen, der finder sted på Vesterbro i august, kan i år fejre 10 års jubilæum. I dag kan du læse om de første 12 artister, der får lov at stå på scenen i år.

Hvis du, ligesom os, har et særligt hjerte for de mange talentfulde vækstlagsartister, der konstant spirer frem på den danske undergrundsscene, så er UHØRT Festivalen på Vesterbro det helt rigtige sted for dig. Traditionen tro, løber festivalen af stablen i august, og det fulde program kommer til at bestå af 42 artister fra den danske undergrundsscene – hvor soloartister, bands og DJ’s kan få lov at vise deres musik frem for et musikinteresseret publikum. I dag har festivalen offentliggjort de første 12 artister,

Som repræsentanter for hiphoppen kan man finde Roskilde-aktuelle Sosa og den hårdslående duo Wordspray, mens soulmusikken skal høres fra færøske Marianna Winter eller den danske artist August Høyen.

Søskendeduoen EYJAA, som har været at finde på P3 og P4’s playlister vil også være at finde på festivalen sammen med den karismatiske sanger Fadi og dansksprogede singer/songwriter Esben Svane – alle tre som repræsentanter for annonceringens popnavne. Derudover kan du opleve lidt mere alternative toner i Randers-trioen BONAD synthpop/rock-univers, mens KONVOJ vil tæske sig igennem senmodernitetens ødemarker med sonisk motorvejspoesi.

De tre sidste navne for denne gang bliver repræsentanter for den tunge rockmusik, og her kan du finde den progressive metal-kvartet ÊTRE, den aalborgensiske gruppe Omsorg med emotionel post-hardcore/punk og ikke mindst Skraek, der med inspiration fra 90’ernes dødsmetal leverer provokerende tekster.

Vi glæder os helt vildt til festivalen, og til at følge de fremtidige annonceringer, der til sidst udmunder sig i det store program på 42 artister. Indtil videre ser det rigtig lovende ud for årets UHØRT Festival.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com