fbpx

Dua Lipa – Roskilde Festival 2022

Foto: PR
Venue: Orange
Dato: Torsdag den 30. juni

Dua Lipa indtog Orange scene med stor professionalisme og et kæmpe sceneshow. Koncerten bød endda på en vild overraskelse, som i den grad satte prikken over i’et.

4,5/5 Stjerner

En af de koncerter som de fleste havde glædet sig til at opleve under årets Roskilde Festival, måtte siges at være med Dua Lipa, som skulle optræde sent torsdag aften. Og ganske rigtigt, allerede en time før koncerten var sat til at begynde, var plænen foran scenen fyldt med mennesker. Børn og voksne, som alle ventede med spænding.

Da det endelig var tid til at koncerten skulle begynde, gik der ikke længe før Dua Lipa dukkede alt imens hun sang nummeret “Physical”. En bølge af jublen udbrød gennem hele publikum, og glæde var der i den grad også grund til. Fra start til slut leverede artisten et fuldt ud gennemført show med live band, korsangere og masser af dansere med spændende koreografier. Derudover var der opsat en lang podie ud fra scene, som flittigt blev brugt under showet, og som gav bedre mulighed for alle at se, hvad der foregik.
Hele koncerten var spækket til randen med det ene hit efter det andet, hvor der af flere omgange blev gjort anledning til at publikum skulle synge, klappe og danse. Der var stort set ikke et nummer, som ikke havde tilskuernes opmærksomhed, og under sangen “Cold Heart” rakte alle deres mobiler i vejret med lygten rettet mod scenen.

Hele setuppet var helt i gennem professionelt, og selvom intet var overladt til tilfældighederne, formåede Dua Lipa alligevel at virke tilstedeværende. Mellem de enkelte numre fortalte hun blandt andet, at hun aldrig i sit liv havde set så mange mennesker samlet på et sted, og at hun elskede hver og en. Derudover valgte Dua Lipa at dedikere en af hendes sange til en heldig tilskuer, som stod allerforrest i publikum. Efter de mange hits var blevet spillet sluttede koncerten af med et kæmpe brag til nummeret “Levitating”, som blev ledsaget af en masse konfetti og fyrværkeri. En effekt der i den grad satte prikken over i’et.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com