fbpx

Brodie Sessions præsenterer Iceage

Foto: Søren Lynggard (Pressebillede)

Denne gang er det den københavnske punk-rock gruppe Iceage, der har fået æren af at indtage scenen til en Brodie Session. Optaget på det helt særlige filmformat 16mm, i et privat, arkitekttegnet hjem tæt på København spiller bandet sine tre numre; Vendetta, The holding hand og Shelter song. Brodie Sessions er en dansk YouTubekanal, der gik i luften i 2019, hvis primære fokus er at skabe et fællesskab omkring kunst, musik og arkitektur, med en række livesessions af højeste kvalitet.

Med publikum siddende klods op af scenen, på trappen ved siden af og på mezzaninetagen lige ovenover, indtager Iceage rummet, som de ægte rockstjerner de er. Den efterhånden erfarne gruppe som fandt sammen i 2008, da medlemmerne var blot 17 år gamle, har turneret verden rundt, udgivet fem albums, det seneste Seek Shelter fra 2021. Og det er netop dette album, Iceage har plukket numre fra til denne Brodie Session.

Sammenlignet med albumversionerne, er det en noget nedtonet udgave af alle numrene, men de bliver leveret med største overbevisning. Det er ikke for sjov, at Iceage er blevet nævnt som et af Danmarks bedste livebands. Selv i en nedtonet udgave, er det et label, de fuldt ud lever op til.

Brodie Sessions har præsenteret flere kunstnere, blandt andre Coco O og Cosmo Pyke og 2022 byder på flere tiltag og meget mere musik fra deres side: “Vi har lanceret vores nye hjemmeside i kølvandet på udgivelsen af Little Dragons session. Hjemmesiden samler Brodie-universet, og giver samtidig mulighed for, at man kan melde sig til vores nyhedsbrev og komme med som publikum, når vi filmer sessions. Desuden arbejder vi hele tiden på at få flere internationale – og også stadig danske – navne på programmet”, siger Birgit Lyngbye, initiativtager til konceptet og ejer af det arkitekttegnede hus, hvor det hele løber af stablen.  

Hvem de næste kunstnere, der indtager scenen til en Brodie session, bliver, må tiden vise. Men ingen tvivl om, at man skal holde øje med kanalen.

Se deres session:

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com