FORPREMIERE: Molly Koppel inviterer publikum ind i sit intime univers

Foto: Frederikke Agnete Svarre (Pressebillede)

To år er gået siden Molly Koppel sidst viste ny musik frem, men nu er hun klar med fire nærværende live-sessions, som udgives en efter en. Vi kan i dag holde forpremiere på første session “Slowly”.

26-årige Molly Koppel debuterede i 2019 som solo-artist med singlen “What They Say”, som senere hen blev opfulgt med EP’en Waves. Tidligere har Koppels musik fundet vej til diverse tv-serier og film, herunder DR3’s “Doggystyle” og biograffilmen “Speak No Evil”. Mollys lyrik bærer præg af melankolske tanker, der understøttes af et eksperimenterende lydbillede, som udforsker R&B og soul, med et poppet og til tider jazzet twist.

Siden 2020 har der været stille fra Mollys side, men nu er hun klar med sit nyeste projekt i eget navn. I form af fire nye sange, præsenteret gennem æstetiske og originale live-sessions, inviterer Molly Koppel publikum ind i sit univers med et intimt visuelt øjebliksbillede. Optagelserne vil forevige lige netop dét sted, hun befinder sig i sin proces, med sange, der giver det mest unikke indblik i denne præsentation, som er meget anderledes, end hvis sangene blev optaget og indspillet i studiet. De fire sessions udgives én af gangen, og vi holder i dag forpremiere på det første nummer “Slowly”.

Se videoen her:

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com