fbpx

FORPREMIERE: RED LAMA rummer alle livets facetter

Foto: Nicklas Hawkesworth (Pressebillede)

Fire år er gået siden RED LAMAs sidste samlede udgivelse, men nu er psych/rock gruppen endelig tilbage. Fredag den 26. august udgiver de deres andensingle “Justified” fra det nye album, men vi har været så heldige at få lov til at vise dig videoen til sangen allerede nu.

Efter to albums og en EP lagde de fem ungdomsvenner og medlemmer i Red Lama, under corona, alle karriereplaner på hylden og fandt sammen tilbage til spilleglæden. Pausen er der kommet et tredje album ud af, som bliver udgivet senere på året, hvor singlen “Justified” er at finde. I sangens tekster er livets kompleksitet og paradokser kommet i fokus, og forsanger Johannes Kissov Linnet siger selv om nummeret:

‘Justified’ handler om at rive sig løs fra forfængelige bånd og tillade sig selv at blive bevæget og tage den følelse ind. Det er et stærkt rytmisk nummer, som vi selv har bevæget os meget til under hele tilblivelsen af sangen og de få gange den er spillet live. Det er afroinspireret levemusik, med en opfordring til mere dans og tilstedeværelse.

Med “Justified” har RED LAMA skabt et nummer, der sætter lyd på det at blive voksen, om at tage ansvar og acceptere den nye dimension, der nu definerer ens liv, tanker og handlinger. Og det har de gjort særdeles godt.

Se den nye video her:

Tags:
,
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com