fbpx

Kan man leve af at være gademusikanter? Life of a Busker kan meget mere end det

Foto: Alec Andreev (Pressebillede)

Gennem de sidste fire år har duoen Life of a Busker rejst verden rundt og levet af at spille musik på gaden. Nu er de ude med deres førstesingle “Bright”. En sang om en rejse tværs gennem USA og om dem, der tog afsted som venner, men kom hjem som kærester.

Med målet om at kunne overleve ved at være gademusikanter, tog Sarah Johansen og Patrick Thomsen, der kalder sig Life of a Busker, afsted på en rejse, der ændrede deres liv. På instagram har de opbygget en trofast følgerskare, der har set de to musikere bygge et liv som gademusikanter op fra bunden. Gennem intime covernumre og duetter har de tryllebundet tusinder live i gaderne og på instagram.

Men ambitionen for de to musikere har hele tiden været ikke at ‘bare’ spille de samme covernumre igen og igen. Med deres nye single “Bright” får både parrets 28000 følgere og resten af verden mulighed for at få et indblik i parrets første eventyr. En sang med usikkerheden helt ude på tøjet, om at tvivle på sig selv som musiker og menneske og finde ud af at drømme er opnåelige.

Lyt til sangen her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com