fbpx

Laura deler ny udtryksfuld single

Foto: Andrea Brandt (pressebillede)

23-årige Laura er nu klar med en opfølger til den stærke debutsingle ‘Livstid Er For Altid’, når hun synger sensommeren i gang med popnummeret “Tokyo”.

Som forsmag på sin kommende EP, deler den lovende popsangerinde den sjælfulde single “Tokyo”, som i et dansabelt lydunivers kredser sig om relaterbare tematikker som kærestesorg og frygten for at skille sig ud. Laura siger selv om sangen: »Jeg var kommet ud af et langt forhold, og jeg havde på mange måder fortrudt bruddet. Det var jeg bare ikke rigtig klar over dengang. Da det gik op for mig, prøvede jeg alt for at komme tilbage i forholdet, men desværre uden held. Tokyo er nu blevet et symbol for bruddet: “Jeg troede jeg var den eneste ene, nu står jeg midt i Tokyo alene”«

“Tokyo” er en interessant kombination af sorg som et bærende tema, hvilket sættes i kontrast med den stærke og opmuntrende pop-produktion, hvor Laura deler ud af sig selv med en sørgelig og ærlig tekst, som danner associationer til store popstjerner som Robyn eller Tove Lo. Den nye udgivelse bærer tydeligt præg af stærke og skrøbelige følelser, hvilket Laura underbygger ved at sætte ord på knuste kærligheds- og feriedrømme, samt en morale om ikke at skamme sig over et mislykket forhold:

»Jeg håber at folk kan føle sig lidt mindre alene, når de hører min sang. Der burde nemlig ikke være noget skamfuldt over at prøve at vinde sin ex tilbage. Heller ikke hvis man bliver afvist«.

Sangen er en solid anden single, som med det catchy omkvæd danner en lys fremtid for den unge sangerinde, hvor det bliver spændende at følge hendes udvikling som en figur på den danske musikscene.

Lyt til “Tokyo” her: Spotify

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com