fbpx

Mia Berg føler sig fortabt i andre folks personlige kampe på ny single

Foto: Henrik Lillehaug (Pressebillede)

Pop-talentet Mia Berg er en af Norges skjulte perler, hvilket hun endnu engang beviser med den udtryksulde single “Meadow”.

Tidligere på året har fans af sangerinden kunne lade sig forføre af singleudgivelserne “I’ll Never Leave You”, “Goodbye, For A While” og “The Other Side”. Med fredagens udgivelse “Meadow” præsenterer Mia Berg samtidig sit kommende album “Sleepwalkers At Noon”, som man forventningsfuldt må se frem til. “Meadow” er en lo-fi indieballade, som på mange måder indkapsler følelsen af nostalgi, der understøttes af et ærligt tema om at føle sig fortabt i andre folks personlige kampe. Om sangen fortæller Berg:

Meadow er en sang, jeg skrev omkring byrden i ​​at håndtere andre folks udfordringer. Det behøver ikke at være et romantisk forhold, men det kan også være familie, venner, eller dem tæt på dig. Det kan føles, som om du står på sidelinjen i dit eget liv, hvor dit fokus er på den person, som står overfor udfordringer. Jeg ville gerne male et billede af følelsen i at være fortabt i andres problemer.

Mia Berg leverer gennemført popmusik og viser med “Meadow” en fintfølende tilgang til sit håndværk, i kraft af en levende sjæler som understreger den unge sangerindes repertoire indenfor musikken.

Lyt til “Meadow” lige her: Spotify

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com