Pind drager på stor efterårsturné

Foto: PR

Efter en succesfuld sommer med festivalkoncerter på blandt andet Roskilde Festival og Smukfest, tager Pind nu på karrierens største turné til 13 danske byer.

Pind har markeret sig på det danske landkort. Han drog på sin første turné i foråret, hvor han med selvsikkerhed og teknisk snilde fik inviteret fans ind i sit unikke univers. Et univers, der fik form på debutalbummet Lotus, som vi her på redaktionen beskrev som; “En moden, personlig og gennemtænkt udgivelse, der for alvor mejsler Pinds navn fast på den danske rap-scene”. Scenen er sat til Pind, når han drager afsted med sit band, der henover festivalsommeren har spillet folket op med debutalbummet Lotus og hits som “Indlæg” og “Plastic”. Pind og hans band starter efterårsturnéen den 11 november, hvor de blandt andet kommer forbi Train i Aarhus og Forbrændingen i Albertslund. Resten af turnéplanen kan ses herunder:

 • Fr. 11/11 – Train, Aarhus
 • Fr. 18/11 – Stars, Vordingborg
 • Lø. 19/11 – Tapperiet, Køge
 • Fr. 25/11 – Forbrændingen, Albertslund
 • Lø. 26/11 – Spillestedet Riamuf, Ribe
 • To. 1/12 – Skråen, Aalborg
 • Fr. 2/12 – Pavillonen, Grenaa
 • Lø. 3/12 – Platform K, Horsens
 • To. 8/12 – Gimle, Roskilde
 • Fr. 9/12 – Richter, Gladsaxe
 • To. 15/12 – Pumpehuset, København
 • Fr. 16/12 – Walthers Musikcafé, Skanderborg
 • Lø. 17/12 – Badeanstalten, Slagelse

Asbjorn Skov
asbjornskov@bandsoftomorrow.com