fbpx

SYD FOR SOLEN præsenterer Arooj Aftab

Foto: Blythe Thomas (Pressebillede)

Musikfestivalen sætter tonen for næste års festival, når de den 9. november inviterer til en stemningsfuld aften på Hotel Cecil i selskab med Arooj Aftab.

37-årige Arooj Aftab fik sit helt store gennembrud i 2021, med det anmelderroste og prisvindende album Vulture Prince. Med en unik lyd, som smelter minimalistiske jazz-kompositioner med fortolkende riffs fra rock og den klassiske musik, er der ingen tvivl om Aftabs talent. Den pakistanskfødte musiker er tidligere blevet udnævnt som “verdensmusikkens nye stjerne”, og kunne i år opleves på Roskilde Festivals Gloria-scene, til et af sine fængende live-shows.

Nu byder SYD FOR SOLEN Arooj Aftab velkommen i intime rammer, når de varmer op til næste års festival på Hotel Cecil den 9. november. Her kan man se frem til en fortryllende aften med den Grammy-vindende sangerinde og komponist, akkompagneret af sit kompetente live-band.

Billetsalget sættes i gang den 1. september, og er man til poetisk neo-klassisk skønhed, er det bestemt ikke noget man vil gå glip af. Du kan varme op til koncerten med den terapeutiske “Mohabbat” her:
Spotify

Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com