fbpx

VIDEOPREMIERE: Sötnos inkluderer dig i excentrisk pandekage-fortælling

Foto: Clara-Corina Imre (Pressebillede)

Det svenske indie-grunge band Sötnos udgav for nyligt singlen “Pancakes”, som opvarmning til deres kommende debutalbum. I dag kan du opleve en premiere på sangens humoristiske og opsigtsvækkende musikvideo.

Sötnos består af Albin Eidhagen og Tore Bojsten, to producere som viser sin fælles kærlighed for 90’ernes punk-genre gennem sin musik. Gruppen skriver og producerer selv sin musik, og kreerer på den måde et unikt lydbillede som præcis de ønsker det. Udover “Pancakes”, kan den nysgerrige lytter tjekke gruppens lydunivers yderligere ud med sangende “Good Times”, “Karma” og “STHLM TOKYO”. Om den nye musikvideo til “Pancakes” fortæller bandet:

Vi havde det så sjovt med at filme denne video. Vi havde intet budget at arbejde med, men til gengæld kom vi til at arbejde med vores bedste venner. Christian, vores bassist, filmede videoen, og vores veninde Clara-Corina hjalp os en hel del. Resten klarede vi selv. Stor tak til Clara-Corinas forældre for at lade os bruge deres hus. De fortalte os, at vi ikke skulle rode huset for meget til med vores idéer, men vi kunne simpelthen ikke lade være.

Med fire singler på gaden, har Sötnos modtaget store lovprisninger for sin musik, blandt andet med rotation hos svenske P3. Man kan derfor med god grund glæde sig til septembers kommende album Care About Nothing, hvor de distortede guitarer og filtrerede vokaler med garanti vil være at finde. Indtil da kan du lade dig begejstre med den spritnye musikvideo til “Pancakes”, som er en humoristisk lille fortælling med de to bandmedlemmer i front.

Se musikvideoen lige her:

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com