fbpx

Det er ikke bare Weyes Blood, det er også alle andre

Foto: Neil Krug (Pressebillede)

Den amerikanske singer-songwriter er tilbage med sin nye single “It’s Not Just Me, It’s Everybody”. Singlen vil være på det hendes nye album ‘And In The Darkness, Hearts Aglow’, som er andet album, i den spændende albumtrilogi der begyndte med den anmelderoste ‘Titanic Rising’.

Weyes Blood er endelig tilbage med ny musik siden det anmelderroste album Titanic Rising, der udkom i 2019. Hvor det album, det første i hendes albumtrilogi, var en observation af en kommende dommedag handler det kommende And In The Darkness, Hearts Aglow, om at være i midten af det hele. En søgen efter en udvej, der kan befri os fra algoritmer og ideologisk kaos. Weyes Blood, med det borgerlige navn Natalie Mering fortæller selv om de kommende album:

Vi befinder os i et fuldt funktionelt shit-show. Mit hjerte er et knæklys, der er knækket og lyser mit bryst op i en eksplosion af alvor.

Det er den helt store annonceringsdag for Weyes Blood, der udover ny single og albumannoncering også løfter sløret for en international turne, der blandt andet tager hende forbi Store Vega i København den 1 februar.

Det nye album er ude den 18. november, og du kan varme op ved at lytte til den nye single her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com