fbpx

Josephine Sillars vil dig, som en dårlig drøm

Foto: Catherine Jablonski (Pressebillede)

Den skotske sanger eksperimenterer med udtrykket og de personlige emner på singlen “Bad Dream”.

Josephine Sillars har fra starten af haft en bred musikkarriere. Hun startede med at bijobbe i de to musikalske projekter Fleeces og Rubber Rose, men i 2022 skulle der ske noget nyt. Hun begyndte stille at arbejde med sit eget projekt, der har fået form på “Bad Dream”. Josephine Sillars giver sit personlige udtryk luft på nummeret, der leger med konventionerne. Autotunede vokaler krydser klinger med trommemønstre og summende synthesizer, mens budskabet – “jeg har brug for dig, som en dårlig drøm” ruller igennem.

Om nummeret siger sangeren selv:

– På trods af den ubekymrede attitude, som sangen blev skrevet i, så handler den om at sidde fast i negative tanker. Om hvordan man kan vænne sig til at være nede, så man glemmer at komme op igen. Som en der lider af angst, så er disse temaer ofte i min musik, men det var rart at arbejde på dette nummer med mit band og ikke overtænke det. Vi prøver bare at have det sjovt og skrive gode popsange.

Du kan lytte til Josephine Sillars “Bad Dream” her.

Asbjorn Skov
asbjornskov@bandsoftomorrow.com