fbpx

Melby lægger hele deres sjæl i det de laver

Foto: AUK (Pressebillede)

Den svenske gruppe er tilbage med den sidste single, inden deres andet album Looks Like a Map lander den 21. oktober.

Ved første lyt kan Melby virke som endnu et hyggeligt indie-pop band. Men giver man gruppen en my mere opmærksomhed, går det hurtigt op for en, at deres univers er meget større end som så og at de arbejder benhårdt på at skabe det. Kvartetten har nemlig alle de ingredienser, det kræves for at blive et af vores favorit indie-bands.

På det nye nummer “Hammers” bliver lytteren trukket ind i et komplekst og dynamisk lydbillede fra starten. Et lydbillede, hvor gruppen blander mørke psykedelia-toner med friske, lyse poptoner. Guitaristen Are, fortæller hvordan sangen er inspireret af hans hjemby i Nordnorge. En by med spektakulære udsigter og et fællesskab, der er varmt og trygt, hvis du passer ind, men modsat er hårdt og lukket, hvis ikke du gør. Sammen med det nye nummer slipper Melby også en musikvideo, som ikke kan forklares, men kræver og fortjener at blive set.

Lyt til det nye nummer her og se musikvideoen her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com