MoonBee skåler for livets nedture

Foto:Anna Jarmolowicz (Pressebillede)

MoonBee er klar med det første udspil fra det kommende album ‘Expanding Infinity’. På “Bottomless Pit” bliver der skålet for livets nedture, i håb om at bunden er nået og at opturen venter lige om hjørnet.

Med “Bottomless Pitt” har MoonBee skabt et dansabelt livsstykke med en ekstremt groovy og ørehængende hyperpop-produktion. Med sine insisterende basgange, Brasil-inspirerede c-stykke og perkussive og præcise vokaler, føles “Bottomless Pit” både velkendt og helt frisk for øret, på grund af sin eklektiske sammensætning. Om sangens tekstlige tilblivelse siger MoonBee selv:

Under min uddannelse valgte jeg at tage i udveksling i Salvador, Brasilien, og oplevelsen var mildest talt en kæmpe nedtur. Helt blåøjet tog jeg afsted og glædede mig til at lære at spille og danse samba og dyrke musikken i et mere uskolet miljø. Allerede efter en måned måtte jeg kaste håndklædet i ringen, fordi intet var gået som jeg håbede, og jeg følte mig så enormt ensom og fremmed. Det var først da jeg bestilte min retur-billet til Danmark jeg kunne begynde at nyde livet igen — og skåle for hvilken kæmpe fiasko det havde været. ‘Bottomless Pit’ er en påmindelse om at når ting ser allermest sort ud, er det netop der man kan skåle for, at livet sjældent bliver værre derfra.

Singlen vil være at finde på det nye album Expanding Infinity, som er produceret af Anders Boll, Stine Drejer og MoonBee selv. Albummet er et konceptalbum, der skal minde lytteren om at verden består af dualiteter og inviterer til at tage stilling til, hvilken del af albummet, der passer til ens humør.

Lyt til “Bottomless Pit” lige her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com