fbpx

Overcity sparker døren ind med debutsingle

Foto: Jan Tore Eriksen (Pressebillede)

Den norske gruppe Overcity debuterer på musikscenen med singlen “Laura”.

Overcity er et nyt bekendtskab for de fleste. Bandet består af tre talentfulde unge norske gutter, som inden Overcity-projektet har kunne ses udfolde sine musikalske evner for velkendte norske bands som Fieh og Mall Girl. Nu prøver de sammen sig af i det nye navn, hvor de lægger ud med indie-pop singlen “Laura”. Lydbilledet får en til at tænke på artister som Blood Orange og Thundercat, med velproducerede melodier og en forførende vokal. “Laura” er en stærk første single fra gruppen, som placerer dem som et band med et stort potentiale der er værd at holde øje med.

Lyt til “Laura” her: Spotify

Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com