fbpx

Pauline – Noget for Nogen

Foto: Mads Fisker (Pressebillede)
Label: Universal Music
Udgivelsesdato: Fredag den 9. september 2022

 

Man bliver hverken overrasket eller taget på sengen, når man lytter Paulines debutalbum ’Noget For Nogen’ igennem. Albummet lyder nemlig præcis, som de fleste kunne have forestillet sig et album med Danmarks nye mesterlige singer-songwriter, Pauline. Der bliver ikke satset stort på det nye album, der til gengæld reddes af den stærke sangskrivning, hvor man som lytter trækkes igennem det inderlige, det dødsnære, livseuforiske og ikke mindst det stolte med enorme mængder af livsvisdom – ofte på knivsægsbalancen til det prætentiøse.

 

 

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com