SORRY har fundet nøglen

Foto: Iris Luz (Pressebillede)

Det Londonbaserede band SORRY har I dag sluppet deres nye single og video til “Key To The City”. Sangen vil være at finde på det længe ventede andet album’ Anywhere But Here’, som udkommer til oktober.

“Key To The City” blev til efter en meget specifik oplevelse, som forsanger Asha havde. En oplevelse hun dog håber er mere universel og andre derfor kan nikke genkendende til. Sangen er et slags ømt “fuck dig” øjeblik i et døende forhold, som du ikke nødvendigvis har lyst til at afslutte. Den handler om at prøve det hårdeste man kan, for at bevare kontrollen når man ved at man er et nøgent, sårbart menneske. Selv siger Asha om sangen:

Sangen blev til efter den originale indspilningssession og stammede fra Louis, der eksperimenterede med nye stemninger for at give os et skub. Sangen har en Nick Drake-agtig følelse. Vi ønskede at det skulle lyde filmisk og ensomt.

SORRY tager på turné i starten af 2023 og kommer blandt andet forbi det københavnske spillested Loppen.

Se videoen og lyt til det nye nummer her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com