fbpx

Tag med Broken Bells, når de begiver sig ud på en psykedelisk rejse

Foto: Shervin Lainez & Nikki Fenix (Pressebillede)

Det musikalske makkerpar Brian Burton og James Mercer er ude med sidste single inden Broken Bells’ kommende tredje album.

Broken Bells er snart klar med albummet Into The Blue, som nok er en af årets mest forventningsfulde udgivelser. Den nye single “Love On The Run” er en syv minutter lang musikoplevelse, der bevæger sig i et episk og drømmende auditivt arrangement. Sangen er på mange måder et psykedelisk indblik i duoens musikalske udtryk, som formentlig danner et billede af hvad man kan forvente af det kommende albums æstetiske stil. Med sangen følger også en tilhørende musikvideo, som indkapsler det hallucinerende og psykedeliske udtryk, der er kombineret med flotte og melankolske vokaler.

Lyt til sangen her: Spotify

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com