fbpx

The Adam hylder de sovende kæmper

Foto: Adam Olsson (Pressebillede)

The Adam har udgivet sin debutsingle. Med som vokal har han sin danske kammerat Rasmus Littauer, bedre kendt som School of X.

Den danske musiker The Adam, som dog har været bosat i Oslo de sidste mange år, har udgivet sin debutsingle “Geronimo.” The Adam startede sin karriere i den danske rockundergrund, men besluttede at udgive en single, der hylder hans kærlighed til britisk rock og pop. Og det må man sige, at det nye nummer gør. De rå guitarer på nummeret fremmaner smerten og glæden ved titusind somre, mens School of X byder ind med sin drømmende 60’er vokal.

The Adam, med det borgerlige navn Adam Olsson, er kæmpe fan af Liam Gallagher og The Who, men står også ved sine egne vokale begrænsninger:

-Jeg kan pitche, og jeg kan synge, men jeg tror ikke, min stemme er en forsanger værdig.. Det fedeste instrument i verden er en forsangers, og jeg ville ønske, jeg var begavet med en stemme som Jim Morrison. Men da jeg ikke er det, valgte jeg at finde nogle mennesker, hvis stemmer jeg elskede, og bad dem om at synge forskellige sange på pladen.

Hør den nye single her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com