fbpx

Thor Farlov og MAS er ovenpå

Foto: PR

For første gang kan Thor Farlov og MAS opleves på en fælles single, når samarbejdet udfoldes på den dansevenlige “Ovenpaa”. 

Thor Farlov sparkede solokarrieren i gang i 2020 med albummet ”Nye Minder”, som introducerede en ny version af den velkendte charmerende pop-dreng. Med en forfriskende og passende RnB-lyd ser vi Thor Farlov udforske sit musikalske talent, som kombineres med et lydbillede produceret af den prominente Jens Ole McCoy. McCoy er endnu engang at finde bag knapperne på ”Ovenpaa”, hvor Farlov byder det nye rap-fænomen MAS velkommen i klassen. MAS har haft fart på den sidste tid. Han har blandt andet har været at finde på den seneste KESI plade, udgivet en fælles EP med Bjørn og er aktuel med hiphop-singlen ”Langt Fra”. Med RnB-bangeren ”Ovenpaa” cementerer 22-årige MAS sit rap-talent som upoleret sangskriver, der ufiltreret slipper sine følelser løs på tunge rap-bars. Om det nye samarbejde fortæller MAS:

Thor er en flabet, men også en enormt kærlig energibombe, der får nogle nye facetter af indadvendte mig bragt frem. Og så er det bare altid en kæmpe vibe, når vi er i studiet sammen.

Thor Farlov anerkender også det gode makkerskab og samarbejde.

Jeg opdagede MAS på Instagram og spurgte ham, om han var klar på en session. I studiet, fandt vi hurtigt ud af, vi havde et sindssygt godt work-flow og samarbejde – og vi har faktisk arbejdet sammen på hinandens ting lige siden. Det blev til et stærkt venskab og det er ikke sidste gang, I ser et samarbejde mellem ham og mig.

Efter løftet fra Farlov glæder vi os til at se mere af dette musikalske samarbejde – indtil da lader vi os begejstre over ”Ovenpaa” du kan lytte til lige her.

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com