fbpx

Timur folder sig ud som multikunstner

Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Gennem en ny kortfilm viser Timur sine talenter frem med et kunstnerisk bidrag til EP’en “Hvor Vi Ikke Kan Bunde”.

Timur er en odenseansk rapper og producer, som i øjeblikket er aktuel med EP’en Hvor Vi Ikke Kan Bunde, der er den fjerde EP fra artistens musikkatalog. Som akkompagnement til denne udgivelse, præsenterer Timur nu sin eftertænksomme lyrik og melankolske produktioner med en inderlig og historiefortællende kortfilm. I filmen skildres et ungt par, som forsøger at forstå deres rolle i et lettere dysfunktionelt forhold, med en række abstrakte og til tider surrealistiske situationer.

Sangene på Hvor Vi Ikke Kan Bunde udforsker et bredt spektrum af genrer, i hvad der rent sonisk må siges at være Timurs mest alsidige projekt til dato. Du kan se den nye kortfilm lige her.

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com