fbpx

USSEL er træt af at vente

Foto: Edi Cliff (Pressebillede)

Karrierekanonvinderen USSEL er ude med sin næste single “en sang til min kommende kone.”

USSEL er klar med en kærlighedsang. En kærlighedssang han har lavet på forkant til sit livs kærlighed. Som han ikke har fundet endnu. “en sang til min kommende kone” handler om de rustjebaneture, man er klar til at tage, så længe man har en at dele dem med og kæmpe sig igennem dem med. Selv siger USSEL:

– ”Jeg var træt af at vente, så nu skrev jeg en sang, så ka’ det være hun dukker op. Det er et brev til mig selv om 30 år, om de ting jeg vil fastholde i et forhold, for aldrig nogensinde at fryse fast og blive gammel. Det er alle de løfter man læser op når man bliver gift. Det er et open call til kærligheden.

Om han finder kærligheden nu, kan man kun krydse fingre for.

Du kan i al fald lytte til sangen her.

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com