fbpx

Himmelrum er altid med os

Foto: Phil Beckett Stenbæk (Pressebillede)

Den unge københavnske kvartet er klar med det smukke nummer “Gammaugle.” Med sig har de Helena Gao og sammen har de skabt et storslået og eventyrligt nummer.

Med det nye nummer “Gammaugle” har Himmelrum skabt en følelse, der er ligeså skrøbelig og skinnende som glas . Det viser en ny side af gruppen, hvor det støjende og højloftede, som vi normalt forbinder med gruppen, smelter sammen og minder nærmest om kammermusik.
Sangen er en fortælling om en gammaugle – en smuk natsværmer, der som symbol på en slags skytsengel altid er med os – i levende live og i drømmene. Om brede vinger, der hænger højt på himlen og sværmer bagved øjenlåg, både åbne og lukkede
Med Helena Gao og Carlo Backers stemme har de skabt et intimt og sagte lydbillede, der rejser nummeret op i søjler sammen med en bredspektret, elektrisk klang fra saxofon og elektrisk guitar med melodier, der legende vikler sig ind i hinanden

Dette er en sang, der skal lyttes til, og det kan du gøre lige her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com