fbpx

Heartland Festival offentliggør kæmpe verdensstjerne

Foto: PR (Pressebillede)

I dag offentliggør Heartland Festival den britiske superstjerne Robbie Williams som hovednavn til sommerens festival.

Der er lads op til en kæmpe fest, når den britiske stjerne Robbie Williams til sommer spiller i de smukke omgivelser ved Egeskov slot på Hearland Festival på Fyn. Han kunne for nylig fejre 25 års jubilæum som soloartist, så der er ingen tvivl om at han nok skal entertain you i vilden sky under, forhåbentlig, blå himmel. Direktør og musikchef Ulrik Ørum-Petersen fortæller:

Vi er meget stolte over at byde velkommen til et vaskeægte stadionnavn på Heartland til sommer. Robbie Williams er et af Europas absolut bedst sælgende koncertnavne i de seneste 25 år med gentagne udsolgte koncerter i Parken. Senest solgte han sine to danske arenakoncerter ud på få minutter. Det bliver uden tvivl en kæmpe fest med dans og fællesskrål, når Robbie rammer Greenfield Scenen med sit kæmpe show lørdag den 10. juni. Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen på Egeskov til endnu en magisk Heartland.

Robbie Williams slutter sig til danske og internationale topnavne som Sting, Jack Johnson, The Minds of 99, Fatboy Slim, Nik & Jay og posen med navne er slet ikke tømt endnu.

Heartland Festival finder sted ved Egeskov Slot fra den 8. til den 10. juni 2023.

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com