fbpx

MLWXDZY sætter splittelsen i scene

Foto: Line Westerbro (Pressefoto)

Rapgruppen MLWXDZY slutter et effektivt år af med den tunge single “MAFIA”.

MLWXDZY består af rapperen Mellow og produceren Deazy – deraf akronymet MLWXDZY. De to musikere tager inspiration fra den britiske mix af grime-rap og drill-inspirerede garagebeats, hvilket samlet danner et univers med plads til at eksperimentere og udforske. I sommer udgav gruppen debutalbummet DOPEBAG, hvor navne som Pede B og DJ John Vincent blandt andet er at finde på gæstelisten. “MAFIA” er anden opfølger til albummet, et nummer som fusionerer slow-trap og RnB og giver plads til produktionen og vokalen. Sangen handler om splittelsen i at holde fast i sit ophav og de mennesker som har været der fra start, samtidig med at give plads til nye bekendtskaber og den personlige udvikling.

Lyt til “MAFIA” her: Spotify

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com