fbpx

SYL lader sig opsluge af sin egen vrede

Foto: Adam Grønne (Pressebillede)

De danske post-punk i SYL udgiver i dag anden single “omsorg” fra deres kommende debutalbum ´alt godt´

Kender du ikke SYL endnu, er det i den grad på tide. De danske post punkere skaber en energisk sammensmeltning af Punk, Noise Rock, Hardcore og forskellige stilarter under Metals genre-paraply, men har dog et lydunivers der er præget af bandets interne musikalske forskelligheder.

I dag udgiver de singlen “omsorg” fra det kommende debutalbum alt godt, som er på gaden i næste uge. “omsorg” handler om uge menneskers trivsel gennem en nær skildring af egen oplevelser og selvom nummeret blot varer halvandet minut når “omsorg” dog stadig at give en følelse af kontroltab. Forsanger Benjamin Clemens siger selv om sangen:

“omsorg” er endnu en sang der kommer fra mit eget liv. Den handler om en oplevelse jeg havde, hvor en tæt ven forsøgte at fortælle mig om en traumatisk oplevelse vedkommende havde haft. Pludselig fangede jeg mig selv i egentligt ikke at være særligt opmærksom på hvad der blev sagt, men i stedet have fokus på min egen vrede, over at nogen jeg holdt af havde været udsat for traumer. Jeg mistede blikket på hvad der var vigtigt i den situation, som jo ikke var mine følelser.

På “omsorg” får SYL vokalt selskab af Viktor Ravn der blandt andet. kendes fra bandet Demersal og soloprojektet Forræder..

Lyt til “omsorg” lige her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com