fbpx

Venus Anon holder håbet i live

Foto: Alexandra Das Neves Lehmann (Pressebillede)

Venus Anon deler singlen “Jessie”, som første smagsprøve fra et kommende album.

Som teenager befandt svenske Venus Anon sig i Stockholms undergrunds- og queermiljø, hvor ethvert sanseindtryk inspirerede hende og fik indflydelse på hendes musik. Indflydelserne indebærer blandt andet RnB og følelsesladet indiepop, som kan spores hvis man dykker ned i hendes musikalske repertoire. Dagens singleudgivelse, “Jessie”, er en drum-n-bass inspireret popsang, som i høj grad danner associationer til en artist som PinkPantheress, med det hastige beat som ufortrødent fører nummeret frem. Om sangens handling fortæller hun:

– “Jessie” handler om medafhængighed. Den handler om den akavede person, som næsten alle har omkring sig, om det er en ven, der ikke helt kan få det til at hænge sammen, en søskende eller en forælder. Alle kender en “Jessie”.

Med “Jessie” er der tale om en fiktiv person, der kan virke fortabt og udstødt i samfundet, men selvom det kan virke deprimerende, er sangen faktisk dybt positiv. Anon henvender sig direkte til “Jessie”, med en håbefuld tilgang og en opfordring om, at blive ved med at tro på sine drømme.

Du kan lytte til “Jessie” her: Spotify

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com