fbpx

Benjamin Hav & Familien præsenterer BIG SHOW!

Foto: PR

Sidste år kunne Benjamin Hav & Familien opleves landet over, da de indtog diverse scener med deres unikke og anmelderroste liveshows. Igen i år drager Benjamin Hav & Familien på Danmarksturné – denne gang større end nogensinde.

Benjamin Hav & Familien er efterhånden en konstellation der er kommet på alles læber. Siden Benjamin Hav splittede med Magnus Albert Wanscher i duoen Benal, har førstnævnte udfoldet musikken i eget navn, mens han på livescenen er blevet akkompagneret af ‘Familien’ – et musikalsk kollektiv bestående af nogle af landets bedste musikere, der giver nyt liv til de velkendte Benjamin Hav numre. I 2023 gentager gruppen sidste års succes, når de med turnéen “BIG SHOW!” lægger vejen forbi 15 af landets byer, med den store kulmination værende i Ceres Arena i Aarhus og Royal Arena i København. Om turnéannonceringen fortæller Benjamin Hav:

– Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG!  Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig BIG, eller om vi kan få det helt op og blive BIG BIG! Grundlæggende tror jeg på, at det bliver BIG SHOW! For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the BIGGEST SHOW THAT THE WORLD HAS EVER SEEN EVER BEFORE ON THIS PLANET BIG!! Det er BIG!

Der er altså ingen tvivl om, at de kommende liveshows bliver større og vildere end aldrig før, og Benjamin Hav garanterer nytænkende og innovative idéer til de 15 shows. Den bramfi rapper uddyber:

– Jeg har jo lovet min syge mor at gøre det ypperste for Danmark. At gøre det bedste jeg kan! Hun sagde: ”Benjamin. Det skal være større end stort. Det skal være BIG!” Jeg sagde ok mor. Så gør vi det. Så prøver vi at lave det, som du vil have det. Sådan helt Bjarke Ingels BIG! Du ved kæmpe stort beton i ørken BIG! Vi kører måske ind i en HUMMER denne gang! Sådan kæmpe Co2-svin start på showet BIG!

Benjamin Hav & Familien kan opleves disse steder:
26. oktober – Greve, Portalen
27. oktober – Fredericia, Eksercerhuset
28. oktober – Randers, Værket, Ridehuset
3. november – Musikteatret Holstebro
4. november – Herning Kongrescenter
10. november – Viborg, Tinghallen
11. november – Musikhuset Esbjerg
17. november – Helsingør, Kulturværftet
18. november – Roskilde Kongrescenter
23. november – Silkeborg, Jysk Musikteater
24. november – Vejle Musikteater
25. november – Aalborg, AKKC, Aalborghallen
30. november – Odense, Sydbank Arena
1. december – Aarhus, Ceres Arena
2. december – København, Royal Arena

Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com