fbpx

Jonathan Almind viser ømhed og nærvær i stripped live version af singlen “Cant Stop”

Foto: Marie Sopithsuda Panya Olsen (Pressebillede)

Jonathan Almind formår at lave en stripped liveversion, som komplimenterer hans kunsteriske virke rigtig fint. Og selvom denne version kommer kort efter hans debut, føles det helt rigtig og naturligt, at dette er hvad vi får fra midtjyden lige netop nu.

Den midtjyske Jonathan Almind debuterede i 2022 med sine to singler “inside out” og “Can’t Stop”. Han er i sandhed en gør-det-selv-fyr, der på sine numre både skriver musik og tekster og samtidig spiller alle instrumenterne. Hans singler har fået spilletid i England, og nu er han altså aktuel med en stripped liveversion af “Can’t Stop”. På liveversionen inddrager Jonathan Almind kun den elektriske guitar og egen vokal. Denne simple version af et ellers ikke hyper kompliceret nummer, giver rigtig god mening. Jonathan Almind giver plads til, at hans vokal kan brede sig. Hans flotte vokal passer perfekt til dette format og det simple instrumentspor spiller også rigtig godt sammen med vokalen, som sammen skaber en smuk harmoni.

Lytteren får også mulighed for connecte med hans tekst på en anden måde. Jonathan Almind skriver tekster, som omhandler både kærlighed, men også dét at gøre drømme til virkelighed, og modet og styrken det kræver. I denne liveversion får man følelsen af at sidde med Jonathan Almind i studiet, mens han jammer ideer på sin guitar.

Du kan lytte til Jonathan Alminds liveversion af “Can’t Stop” her

Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com