fbpx

Mørkeblødt omfavner sine destruktive sider og accepterer mørket

Foto: Sofi Hellberg Olsson (Pressebillede)

At se sine indre dæmoner og skyggesider i øjnene og finde erkendelsen af at det ikke er så unaturligt igen kan være en skræmmende opgave. Men med “IKKE BLEVET BITTER” formår Mørkeblødt at sætte fokus på de sider af os mennekser, der ikke er så kønne og polerede som vi måske kunne ønske os.

Mørkeblødt er “ikke blevet bitter han er bare blevet bange” og erkender med sin seneste nye single “IKKE BLEVET BITTER” fra hans kommende EP, at vi alle blot er mennekser med hver vores egoer og drifter, som oftest bare gerne vil det bedste for os selv. Og i denne pop-rockede nye single står han 100% ved sine mørke sider, som jo nok egentlig er noget af det der gør os alle til mennesker, der både kan fejle og træde ved siden af. Noget som ifølge August Sandfær, personen bag Mørkeblødt, er en vigtig ting ikke at gemme væk i kasser og forkaste.

“IKKE BLEVET BITTER” (red.) er en omfavnelse af disse destruktive sider i os, og at der ikke er noget galt i at vi har dem, så længe at vi er bevidste omkring dem og prøver at gøre det rigtige. Jeg tænker at det hele måske ville gå lidt nemmere, hvis vi turde at se dette indre mørke i øjnene, og åbne lidt op omkring det.

Mørkeblødt har en stemme meget lig Steffen Brandt fra TV2, og den sammenligning bruges, da han med sangen “IKKE BLEVET BITTER” finder et meget ærligt og folkeligt leje, præcis som TV2 har gjort det i årtier. Dog er det med denne sang de negative og grumme sider af os som får lov at komme frem i dagens lys, og give et talerør til de mange af os som ofte kan føle skam og fornægtelse ved vores utilstrækkeligheder og dårligdomme, og måske endda give lidt mere plads til det fulde spektrum af menneskelig-hed i os alle.

Du kan lytte til “IKKE BLEVET BITTER” her

Tags:
Helena Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com