fbpx

Tinderbox annoncerer yderligere 19 navne til sommeren 2023’s lineup

Foto: Black Eyed Peas // PR

Den fynske Tinderbox, har allerede afsløret en række navne, der skal spille i Tusindårsskoven i år, herunder to af deres hovednavne – de helt store kanoner; Red Hot Chili Peppers og Maroon 5. Nu er 19 nye artister fra både ind- og udland føjet til programmet.

Fyns største festival, Tinderbox, er nu næsten helt klar med et program, der helt sikkert får Tusindårsskoven til at blomstre denne sommer. De kommende gæster kan se frem til 19 nye navne, til deres allerede stjernespækkede lineup, med noget til enhver smag. Amerikanske Black Eyed Peas behøver næppe den store introduktion. Med numre som   ”Where Is The Love?”, ”My Humps” og ”I Gotta Feeling”, kommer amerikanske band til at gøre den forhåbentlig varme sommer endnu varmere. Tinderbox disker også op med en af Danmarks største verdensstjerner, Lukas Graham, som med blandt andet nummeret “7 years” har taget verden med storm. Han har netop nu har udgivet deres fjerde album The Pink album og vender altså tilbage til Tusindårsskoven med et forventeligt fantastisk liveshow.

Til de dansk-rap-elskende festivalsgængere, kan der ses frem til flere af de helt store kanoner. Artigeardit kommer nemlig til at pynte den fynske skov sammen med hans trofaste ganger Lamin der sammen har kombineret deres to musikalske geniale hjerner, og med flere landeplager i ærmet, kommer denne act uden tvivl til at fyrer op for en kæmpe fest. Derudover er der også annonceret fra den danske rap konge Gilli. Som den mest streamede rapper i 2022 der leverede en magtdemonstration af en koncert i Royal Arena i 2022, kommer der helt sikkert et fænomenalt show fra den banebrydende rapper.

Som sagt er der på Tinderbox i år noget til enhver smag. Og der er i årets program gjort plads til fremtidens store stjerner. Et eksempel på det er den engelske popsangerinde RAYE, som lige nu hitter med numre som ”Black Mascara.” og 070 Shake-samarbejdet ”Escapism”.

Udover de udenlandske stjerner og stjerneskud som kommer til at præge den fynske himmel over sommeren, kan du også nyde danske stjerner som Tobias Rahim, der i sommeren leverede et overvældende godt Roskilde-set, der fuldkommen pakkede Arena-scenen. Derudover kommer den folkekære Christopher med sine skønne popsange og dejlige humør.

Hvis du elsker dansk RnB, kender du helt sikkert Hans Phillip og Phlake. De to albumaktuelle artister har hver især præsenteret to meget forskellige måder at lave henholdsvis engelsk- og dansksproget R&B på, og dette bliver helt sikkert shows du ikke vil misse på sommerens Tinderbox.

Der er altså lagt i kakkelovnen til noget af et show når Tinderbox løber over stablen i Odense fra den 22. til 24. juni 2023.

Du kan finde de 19 nyannoncerede acts her

Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com