Desperat iscenesættelse – “SE PÅ MIG” er nu ude

Foto: Rasmus Wang Kaa (Pressebillede)

SE PÅ MIG” er Antiplanets første udspil siden 2021’s debut-EP: Benspænder. Efter tidligere at have forsøgt at sætte ord på en verden i forfald gennem større og abstrakte vendinger, tager “SE PÅ MIG” et mere personligt og selvironisk udgangspunkt.

Antiplanet har aldrig lagt skjul på deres relation til den moderne, dansksprogede, elektroniske rock-scene, men med sit konfronterende og fandenivoldske udtryk – både musikalsk og lyrisk – bevæger bandet sig tættere på en af fløjene af den nutidige pop/rock-scene i Danmark.

Lyrikken i “SE PÅ MIG” centrerer sig omkring tankerne fra et desperat menneske, der, trods mentale problemer, stadig har en desperat trang til selviscenesættelse – og en erkendelse af, at hvad end der skulle være ‘galt i hovedet’, samtidig også er det eneste håb for at hægte sig fast i en eller anden form for interessant personlighed.

Det rockede og kaotiske nummer har en flyvsk fornemmelse, og føles lidt som om den er så meget på vej fremad at den måske ender med at falde; men den falder aldrig, og det fremadgående drive bliver vedligeholdt gennem hele nummeret, hvilket giver det en sprudlende karakter og masser af sjæl.

Det fede, energiske track kan høres her

Tags:
Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com