fbpx

Jenny Bakke tager dig med til Mars

Foto: Jenny Bakke // PR (Pressebillede)

Den unge Jenny Bakke har på kort tid opbygget en musikalsk karriere i det alternative musikmiljø. Hendes nye single “Can We Move To Mars” er fra hendes mest personlige projekt til dato – det kommende mixtape Morild.

Den hurtigtvoksende, norske Jenny Bakke er nu ude med endnu en single “Can We Move To Mars”. Med en såret, sentimental – men dog håbefuld – vibe, fortæller sangerinden kærlighedshistorien om et langdistance-forhold som bliver præget mere og mere af savn, smerte og ensomhed.
Det fremspringende i musikken er uden tvivl sangerindens smukke og elegante vokal. Den kæler med ørerne og bevæger sig legende rundt i skrøbelige melodier. Melodien får lov at være skrøbelig, fordi det musikalske er meget tilbagelænet og giver god plads til vokalen. Lige indtil stortrommen træder ind, og hele sangen bliver skubbet over i et mere fast og slående miljø – dog stadig den samme vokal som før, som nu bliver gjort stærkere og mere gennemtrængende i det meget bevægelige musikalske rum.

Der bliver redt op i det elektroniske-indie-landskab, som snart får en ny beboer; Jenny Bakke.

Sangen kan høres her

Tags:
Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com