fbpx

Joshua Shafir befinder sig midt i øjet på orkanen kaldet kærlighed

Foto: Oliver Fibiger (Pressebillede)

Joshua Shafir er tilbage, efter en længere tænkepause, med sin nye single “Stenen I Din Vindrue”. Et nummer der indkapsler den unge popsmeds lyd og energi helt tydeligt.

2023 sparkes i gang med manér af det lyriske talent Joshua Shafir med sin nyeste udgivelse “Stenen I Din Vindrue”. Med øre for et fængende omkvæd formår Joshua Shafir at vende tilbage med en sang der prenter sig ind i hukommelsen, og som har potentiale til at blive en ørehænger det kommende forår. Med den dagdrømmende og fængende 80’er-pop beskriver Joshua Shafir usikkerheden, der kan følge med den unge kærlighed i form af både den tyngende tvivl, den ubekymrede eufori, og alle de romatiske tømmermænd, der følger med.

“Stenen I Din Vindrue” handler om lysten til at forbedre sig, og følelsen af gang på gang at føle sig til besvær. Shafir beskriver sublimt et limbo mellem at føle sig som både den rigtige og forkerte for personen, man har lyst til at være sammen med, altså at være stenen i den andens vindrue.

Du kan lytte til “Stenen I Din Vindrue” lige her

Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com