fbpx

Norske Ponette udvider sit mørke popunivers

Foto: Ingrid Marie Slettemoen (Pressebillede)

Ponette er aktuel med ny single, “Beats me up” (feat. Coucheron), som danner en mørkere fortælling af den ulykkelige kærlighed end vi før har været vant til. Ponette tilføjer, sammen med producer Coucheron, til sit mørke pop univers med en eminent første single, fra sin kommende EP, der udgives senere i år.

Den norske sangerinde Ponette er aktuel med ny single, som i den grad bygger ind i hendes musikalske univers. “Beats me up” er et poppet musikstykke med et ekstremt ærligt og mørkt tekstunivers. “Beats me up” omhandler en uundgåelig relation, protagonisten ønsker at undslippe på hvilken som helst måde. Så højt at den eneste mulighed for at flygte ville være hvis den anden part udviste fysisk vold eller noget lignende. “Beats me up” er et nyt take på den gamle fortælling om at være ulykkeligt forelsket, og Ponette leverer det med en ynde trods det mørke univers.

“Beats me up” er lavet i samarbejde med produceren Coucheron, som har arbejdet med stjerner som Nick Jonas, Kehlani og KYLE. Samarbejdet mellem Coucheron og Ponette giver en kant til nummeret, som løfter det fra en poppet triviel kærlighedssang, til en sang med personlighed og mening. Man mærker en tydelig gennemslagskraft fra begge parter hvilket munder ud i det flotte og store nummer “Beats me up”.

Du kan lytte til “Beats me up” lige her

Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com