PREMIERE: 144Hz bliver til biografen

Foto: Simone Juice (Pressebillede)

Tidligere i februar var 144Hz ude med sin debut-single “Ari (han er grov)”, som gav et friskt pust til en velkendt indie-scene, og satte bandet på radaren hos musik-nørder omkring Danmark. De er nu ude med en medrivende musikvideo til singlen.

144Hz‘ debut-single handler om ‘en f*** uhyggelig tur i biografen’ – fortalt gennem forsangeren Kasper Juul-Jantzens rå og dragende vokal, omfavnet af kulørte elektroniske lag med catchy klap, rå bas, energifyldte trommer og en western-inspireret guitar. Bandet består af førnævnte Kasper Juul-Jantzen (vokal), Marcus Strøm-Hansen (keys), Albert Lund Kuhlmann (guitar), Asger Thede Jensen (bas) og August Homburg (trommer). Sammen håndplukker de livets små og store fortællinger og indhyller dem i deres poppede indierock-lyd med et særligt twist af western.
De er nu ude med en helt speciel musikvideo til debut-singlen “Ari (han er grov)”, hvor gengivelsen af ‘hvad-skete-der-lige-der’ man kender fra Ari Asters film-produktioner, som singlen i sig selv er en hyldest til.
Historiefortællingen er lige fra åbningsscenen inddragende og med et unikt følelses-udtryk tilknyttet. Det er uigenkendeligt og nyt, men uden at være mærkeligt og off-putting. Der er hurtige klip og uendelige mængder af detaljer til at understøtte det up-beat tempo og minutiøse miljø sangen bevæger sig rundt i. De i forvejen strålende og gennemtrængende klap, bliver fantastisk understøttet i blot en af de få super fede detaljer i videoen.

Humor, eftertænksomhed og en god reference – alt er at finde i den nye musikvideo fra 144Hz – oplev den selv herunder.

Tags:
Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com