Sanyus nye single er sød musik

Foto: Gintė Preisaitė (Pressebillede)

Sangerinde, producer og sangskriver Sanyu er nu ude med sit andet singleudspil “Sweet Tooth”, som bevæger sig i et jazzet, melodisk og drømmende univers, hvor der bliver leget med harmonier, stemninger og tempi. Sanyu fokuserer på store vokalharmonier, der suppleres af elektroniske midler og alternative arrangementer i sine produktioner. Med varme lyde og en sjælfuld stemme henter hun inspiration fra soul og jazz, som også er resultat af længslen efter det eksperimenterende udtryk.

Sanyu har udgivet singlen “Sweet Tooth” som er fra hendes kommende debut-Ep. Det lyriske aspekt af sangen er præget af billedsprog, som titlen blandt andet indikerer. Den umættelige sult man får, når man craver sødmen er et billede på, hvordan det føles, når man bliver så glad for nogen, at man er bange for at blive for meget for vedkommende.

Sanyu er desuden vokalist og sangskriver i soul/jazz-bandet “Brainchild”, som har spillet på festivaler som Vill Vill Vest og Oslo Jazzfestivals Nordic Showcase. Hun ser frem til at udvide sit publikum som soloartist i det kommende forår.

Hør den stemningsfulde “Sweet Tooth” her

Tags:
Elisa Lama
elisalama@bandsoftomorrow.com