fbpx

SPOT smider otte nye navne efter scenen

Foto: William Torp // PR (Pressebillede)

De forskellige festivaller omkring Danmark annoncerer flere og flere navne til sommerens festligheder. Det gælder også SPOT, som nu er ude med otte nye navne til at sætte ild til scenerne.

Den fantastiske SPOT-festival, som altid skyder sommeren i gang med fantastiske upcoming musikere og stortalenter, tropper nu op med yderligere otte artister til deres allerede meget flotte lineup. Festivalen byder på varme og masser af følelser, og de nyligt udvalgte kunstnere afspejler intet andet. På festivalen afholdes et væld af koncerter og events i dagene 5. – 6. maj, der foruden hundredvis af optrædener fra de mest spændende bands og artister lige nu, også inkluderer oplæg og meget mere.

Blandt de nye navne skal festivalens gæster opleve Stellas intense vokal, stor og flabet attitude fra storhittende Josie Amadonna og medrivende pop fra aarhusianske ROYA. Ydermere får festivalen visit af exceptionelt dygtige AySay, inderlige og uovervindelige kingtommi og supergruppen Senso. Desuden bliver den sønderborgensiske multi-kunstner USSEL og stortalentet William Torp også tilføjet til plakaten.

SPOT lægger op til en flydende og lunt program, som med sikkerhed vil skabe store danse-cirkler og alt fra nynnen til storskrålen blandt publikum

Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com