fbpx

VILMA udgiver kærlighedserklæring til sin søster

Foto: Malene Nelting (Pressebillede)

Den Aalborg-baserede vestjyde, Vilma, er netop ude med singlen “Gnist”, som på smukkeste vis hylder kærligheden til storesøsteren, som længe kæmpede for at få en bestemt drøm opfyldt, men mistede gnisten undervejs.

Bag kunstnernavnet VILMA står Marie Vilsbøll, en 26-årig kvinde med benene solidt plantet i den jyske muld. VILMA laver dansksproget, nærværende popmusik med håbet om at give lytteren en forudsætning for at bearbejde noget inderligt. Med afsæt i kærligheden til sin opvækst i det vestjyske, favner hun både magien, det simple og det komplekse i at være et meget følsomt menneske. Den nye udgivelse hedder ”Gnist” og er en kærlighedserklæring til VILMAs storesøster, der kæmpede hårdt for at blive gravid, hvilket tærede så hårdt på hende, at hun langsomt mistede gnisten i sine øje. 

– Min søster har altid været glad, sjov og legesyg. Hun er mit livs legekammerat og er et midterbarn, som kan lægge sin lillesøster (mig) og storesøster ned på én gang i en venskabelig søster-slåskamp. Der er en ild og en viljestyrke i hende, men hun ændrede sig i løbet af de år, hun var i fertilitetsbehandling. Gnisten og glæden i hendes øjne blev overskygget, fortæller VILMA og fortsætter:

– Hun var magtesløs, men alligevel fast besluttet på at holde fast i håbet. Hun fortalte mig, at hver aften, når hun skulle sove, forestillede hun sig en stjernehimmel på loftet. En himmel fyldt med små stjerner, hvor en af dem en dag ville falde ned, som den lille gnist, hun havde mistet. Hun minder mig om at holde fast i håbet. I dag skinner hun mere end nogensinde i sin nye rolle som mor.

”Gnist” er forløber for VILMAs debutalbum, som udkommer dette forår. Indtil da kan du høre den smukke single her.

Tags:
Elisa Lama
elisalama@bandsoftomorrow.com