fbpx

Ugengældt kærlighed er en B*tch

Foto: PR (Pressebillede)

Den danske sanger, Søren Emil, er denne fredag tilbage med endnu en hjerteknuser af en single. Denne gang med singlen “Breaking Hearts”.

Du kender den gamle fortælling; ugengældt kærlighed i sin værste form. Den person du er forelsket i, er bare ikke klar til et forhold, fordi deres eget liv er propfyldt med problematikker som skygger for det forhold, der kunne have været. På “Breaking Hearts” flipper den danske sanger og sangskriver Søren Emil perspektivet. Popballaden er en ærlig fortælling fra den synsvinkel vi så ofte bare tilskriver “Fuckboy-syndromet” som udforsker problematikken fra foruretterens perspektiv. Udover at singlen er en nærmere uhørt fortælling så indeholder sangen også en flot musikalsk produktion med et guitar og trommebaseret arrangement, som fanger din opmærksomhed, i et perfekt sammenspil med Søren Emils flotte vokal.

Søren Emil har i samarbejde med producer, sangskriver og ven Emil Lei kreeret en popballade perfekt til udgangen af dette års cuffing-season, og du kan lytte til nummeret lige her.

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com