fbpx

VIDEOPREMIERE: En energifyldt og funky levering af et debutnummer med impulsivitet og skjult dybsindighed i hovedsædet

Foto: PR (Pressebillede)

Det Aarhusianske band Monson har sluppet deres debut single “Tattoo I Panden” i starten af februar. Og i dag er de klar med en opfølgende livesession af nummeret. En visuel repræsentation af hvem Monson er som band, der viser præcis hvordan deres sammenspil spiller 100%.

Monson består af fem venner som elsker at spille musik sammen. De Aarhusianske gutter er fulde af energi og pep, og det står helt klart via den Livesession de i dag har udgivet. Videoen er en en live-performance af deres debutsingle “Tattoo I Panden”, en beskrivelse af sindslidelsen bipolar. Hvordan en person den ene dag er kold og den næste dag varm. En angstpræget tekst som er fyldt af længsel og romantik. Titlen indikerer noget impulsivt og spontant, men det er faktisk præcist det modsatte af, hvad tekstuniverset indebærer. Når man lytter og ser videoen til “Tattoo I Panden”, finder man frem til et univers der kan være svært at beskrive. Den postmoderne rock-lyd, trækker dig igennem et eksistentielt tekstforløb, og det følges op med et funky stil-udtryk, med diamantbelagte solbriller og suits i forskellige farver. Stilen og udtrykket bandet har i videoen spiller ind i det forvirrende og ubeskrivelige tekstunivers som “Tattoo I Panden” også befinder sig i. Monson formår med deres debutsingle at forføre lytteren i balancen mellem det progressive og det polerede, det enorme og det intime.

Du kan nyde den flotte og energifyldte livesession af “Tattoo I Panden” lige herunder.

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com