En hverdagsfortælling der graver dybere end som så

Foto: Tue Romanow (Pressebillede)

Jessica Florence er aktuel med ny single “Verdens Rod”. En single som gennemsyres af den østlige vind og den arktiske kulde som har fyldt så meget i Jessica’s barndom. Hendes fortid finder sin plads i det skandinaviske landbillede, præcist som det skal på denne single.

Singlen “Verdens Rod” kredser om Jessica Florences værelseslejlighed med en skråvæg, to vinduer og uden gardiner. Her kan morgenlyset få lov til at trænge ind. Jessica Florences nyeste single “Verdens Rod” indkapsler historien om en af de dage, hvor man er fanget i fight-flight-or-freeze-tilstanden. Når man sidder i sin lejlighed med tanker, som man ikke kan skrues ned for, før natten rammer og freden falder mens byen lulles i søvn. “Verdens Rod” er en vuggevise til dagen, og et billede af hvem vi er som mennesker. En beskrivelse følelserne der kredser om trivielle problematikker i hverdagen, og et nøgent billede af hvordan vi kan overkomme den krøblende følelse af at være fanget.

“Verdens Rod” er et af fem numre som kommer til at udgøre Jessica Florences kommende EP; The Unknown, og du kan lytte til første singlen lige her

Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com