fbpx

Intime atmosfærer i Noa Lachmis nye single

Foto: PR

Den dansk/israelske/yemenitiske kunstner Noa Lachmi, kendt fra bandet Velvet Volume, udgiver en ny single kaldet “Legend of Your Love”. Sangen er en klassisk rockballade, der udforsker kompleksiteten af transcendent kærlighed, længsel og nostalgi.
Den netop udgivne single, “Legend of Your Love” fra fremadstormende Noa Lachmi, handler om det særlige bånd og den kærlighed, der eksisterer indenfor diasporiske familier, som transcenderer tid og rum. Noa Lachmi er en multidisciplinær kunstner, der blander musik og visuel kunst med poesi, ritualer og gamle hemmeligheder i sit kreative håndværk. “Legend of Your Love” er én af en række sange, der bliver udgivet i den kommende tid, som er skrevet i samarbejde med Noa Lachmis partner langt ude på landet i deres fælles hus på Sydsjælland i løbet af det sidste år.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com