fbpx

144Hz skaber det perfekte billede til Bands of Tomorrows Uimodståelige koncert i Byhaven

Foto: Simone Juice (Pressebillede)

Vi nærmer os endelig de officielle sommermåneder og med dem følger endnu en Uimodståelig koncert i Byhaven. Denne gang er vi stolte af at kunne præsentere 144Hz!

144Hz er det nye, friske pust på den ellers velkendte indie-scene. På trods af kun at have udgivet to singler, er 144Hz mere end klar på at spille Byhaven op med deres sjove, smukke og umiddelbare lyd. Lyden, der gør bandet storladent uden at det bliver selvhøjtidligt og satirisk uden at det bliver åndssvagt.

144Hz består af Kasper Juul-Jantzen (vokal), Marcus Strøm-Hansen (keys), Albert Lund Kuhlmann (guitar), Asger Thede Jensen (bas) og August Homburg (trommer). Sammen håndplukker de livets små og store fortællinger og indhyller dem i deres poppede indierock-lyd med et særligt twist af western.

Så grib cowboyhatten og puds danseskoene, når vi byder velkomment til 144Hz i Byhaven den 14. juni

Tags:
,
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com