fbpx

Vil du finde vejen helt ind i musikbranchen?

Foto: Pablo Heimplatz // Stock

Går du rundt og venter på, at en fremmede skal prikke dig på skulderen i Føtex, og spørge om ikke du vil ind og være en del af musikbranchen? For mange er det desværre den mest realistiske mulighed, da det forekommer som en så uigennemtrængelig verden at finde sin vej ind i. Frygt dog ikke, Innovative Music Management er netop en fremmede i Føtex.

Dørene indtil musikbranchen synes tit at være lukket, og det virker som at det kræver et bund-solidt netværk og et imponerende CV for overhovedet at blive taget i betragtning. Det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, hvem man skal tale med, og hvilke muligheder der overhovedet eksisterer. Innovative Music Management er dedikeret til at hjælpe dig med at navigere i dette komplekse landskab. Programmet er designet til at skabe et rum, hvor musikentusiaster har mulighed for at møde de etablerede aktører i branchen, møde andre ligesindende musikentusiaster og samtidig udvide sine professionelle kompetencer. Gennem deres program kan du finde et fælles grundlag mellem de nye og erfarne ansigter i musikbranchen og få den nødvendige vejledning til at komme i den rigtige retning.

Innovative Music Management tilbyder en spændende rejse gennem musikbranchen, hvor deltagerne får mulighed for at udforske syv forskellige moduler. Uanset om man drømmer om at arbejde med festivaler, booking, artist management eller blot ønsker at udvide sin viden om musikbranchen generelt, tilbyder Innovative Music Management nødvendige værktøjer til at klare sig i denne konkurrenceprægede industri.

De syv moduler vil blive præsenteret på seks forskellige datoer i løbet af efteråret og bliver ledet af erfarne eksperter som arbejder i musikbranchen. Dette sikrer, at deltagerne får den mest aktuelle og autentiske viden direkte fra kilden. Innovative Music Management tilbyder kurser både i Roskilde og Aarhus, hvilket giver deltagerne mulighed for at vælge det sted, der passer bedst til deres behov.

Uanset om man er en passioneret musikentusiast, en ambitiøs professionel eller bare nysgerrig efter at lære mere, er Innovative Music Management det ideelle sted. Gennem vejledning, inspiration og støtte vil Innovative Music Management hjælpe deltagerne med at finde deres vej i denne spændende og dynamiske verden.

Simon Mark Sørensen, grundlægger af Innovative Music Management, fortæller herunder kort om forløbet:

Udtalelser om forløbet

Tidligere deltagere i Innovative Music Management siger om forløbet:

– Jeg har igennem hele forløbet kun fået blod på tanden og fået bekræftet, at det er i musikbranchen, jeg hører hjemme, det har været super spændende og har givet nogle gode kontakter Charlotte Mai Jacobsen

Innovative Music Management har givet mig et godt indblik i, hvordan musikbranchen hænger sammen helt overordnet, samt nogle helt konkrete værktøjer, jeg kan bruge i mit videre arbejde i branchen, men også i andre situationer og jobs. Dog har det fedeste og vigtigste, synes jeg, ved kurset, været det netværk, man får med andre i branchen – ikke kun på ens eget hold, men også det store netværk, med alle tidligere kursister, som man bliver en del af – en uvurderlig mulighed i en branche som musikbranchen! –Louis

– Mit primære formål med kurset var at få et indblik i musikbranchen, og hvilke stillinger / typer jobs der er der. Det blev indfriet ved gode og inspirerende undervisere. Kan anbefale kurset til alle – uanset baggrund – der gerne vil vide noget om musikbranchen. – Steen Olsen

Har du et ønske om at blive mere skarp på musik-branchen og des mange facetter. Udforsk da Innovative Music Management nærmere her: https://www.innovativemusic.dk.

Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com